Posao Online - Internet Posao Od Kuce 

Pokrenite Svoj Posao Od Kuce Gde Niko Ne Može Da Vas Otpusti Sem Vas Samih


1. KAKAV JE ONLINE POSAO U PITANJU?


Konkretno, u pitanju je jedna od najboljih kompanija današnjice - STIFORP KOMPANIJA.

Zvanično je počela sa radom u septembru 2011 godine i beleži konstantan rast i razvoj. Njen osnivač je gosp. Nauder Khazan i sa svojim iskustvom više od 21. god. u Internet svetu stvorio je fantastičan sistem koji je omogućio i koji će omogućiti mnogima da primaju takve mesečne zarade (a i nedeljne) koje najverovatnije nikada ne bi mogli imati radeći neki klasičan  posao, koji se odnosi na fizički svet.

Ova kompanija svojim distributerima daje na korišćenje sve neophodne alate koji im omogućavaju da što efikasnije vode svoj posao. Sa ovim alatima je 95% rada odrađeno.

Najvažniji među njima su lične stranice sa kojima ćete moći sastavljati vašu email listu zainteresovanih kao i autoresponer vezan za ovu stranicu. Jednom sastavljen autoresponer slaće poruku za porukom svima koji ostave svoje podatke na ovakvoj vašoj stranici. Ovakve kompletne stranice možete da imate tri, i to da ih uredite onako kako to vi želite.

U ovaj set alata vremenom stižu sve bolji alati koji svakom distributeru pružaju sve bolje i bolje uslove rada - DISTRIBUCIJE! O njima ne bih detaljnije sada govorili a ako vas zanima sve o njima možete naći na sajtu Zarada Internetom, koji je takođe naš sajt.
A što je najbolje od svega proizvodi koji se distribuiraju nisu fizički proizvodi, što znači da nema carine, poštarine, ili bilo kakvih dodatnih troškova. U pitanju su elektronski proizvodi koji inače svaki distributer ima u svoj Stiforp kancelariji.

Stifrop kompanija je MLM kompanija, znači bavi se mrežnim marketingom. Da bi bolje razumeli kako on funkcionše pročitajte informacije na mrežni marteting strani.